top of page
DSCF1597.jpg

"wie omhoog kijkt ziet geen grenzen"

"beelden zeggen meer dan woorden"

Met deze slogan’s ga ik dagelijks aan het werk. Op zoek naar de grenzen van de bestaande middelen buiten de kaders te werken. In 2000 ben ik na diverse  marketingcommunicatiefuncties gestart met mijn eigen vormgevingsbureau. Niet omdat ik het beter kan dan de bureau’s waar ik mee werkte. Wel omdat mijn bloed veel sneller gaat stromen als ik mag vormgeven.

 

De combinatie van marketingcommunicatie specialist en grafische vormgeving maakt het voor mij zo bijzonder. De wens van een opdrachtgever om in een bepaald imago gezien te worden om te zetten in beeld. Mee denken met de opdrachtgever, op zoek gaan naar net dat “ietsje” meer, bouwen aan een identiteit… ja daar word ik heel blij van.

Stijl 3 bestaat nu sinds 2000 en zo heb ik dus al een flink aantal jaren ervaring met een grote diversiteit aan opdrachtgevers en projecten. Wil je mij echt leren kennen, neem dan een kijkje in mijn portfolio.

 

In mijn blog schrijf ik over wat mijn inspireert, waar ik enthousiast van word en uiteraard ook over het mooie vak van grafisch vormgever. Maar de beste kennismaking is nog altijd face-to-face. Ik kom graag op de koffie en bij mij bent u ook altijd welkom.

Hopelijk tot snel!

handtekening saranda.jpg
bottom of page